Betonlook vloer

Betonlook vloer

Op zoek naar een industriële look in huis? De betonlook vloer kent veel mogelijkheden en toepassingen. Zo kan het samen met vloerverwarming en in de woonkamer, badkamer of toilet worden toegepast.

Proces
Een betonlook vloer kan op alle ondergronden. Afhankelijk van de ondergrond kiezen we het beste product. Wilt u voor het kennismakingsgesprek, goed het oppervlak opmeten in huis, eventueel foto's maken van de ruimte en laten weten wat de ondergrond is? Wilt u ook vermelden of het om nieuwbouw gaat? Vanwege de werking in nieuwe huizen moeten we goed bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Het maken van een betonlook vloer is arbeidsintensief. We werken met het product Semco. Er zijn strenge richtlijnen om hiermee te mogen werken als betonlookspecialist. Daardoor krijgt u 10 jaar garantie op de vloer. Elke stap wordt gemonitord. Ook zorgen we ervoor dat de verbouwing goed gepland wordt, zodat u zo min mogelijk overlast heeft.

Kleuren en patronen
Betonlook is handwerk, dit maakt dat het een unieke uitstraling heeft. Zie het als een kunstwerk waar je de handtekening van de kunstenaar in ziet. We nodigen u van harte uit om bij ons in de showroom te komen kijken naar de kleuren en mogelijkheden. Klik hier voor een indruk van de kleuren.Foto: Semco Benelux