Wilt u ook zo'n stoere badkamer met betonlook?

De betonlook kan heel goed toegepast worden in uw badkamer. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de betonlook waterdicht is en vuil afstotend. Daarom werkt Concrete Living met gecertificeerde producten. Alleen betonlookspecialisten met het keurmerk mogen bijvoorbeeld het merk Semco gebruiken.

Kleuren en patronen

Betonlook is handwerk, dit maakt dat het een unieke uitstraling heeft. Zie het als een kunstwerk waar je de handtekening van de kunstenaar in ziet. We nodigen u van harte uit om bij ons in de showroom te komen kijken naar de kleuren en mogelijkheden.

Proces

Bij het toepassen van de betonlook is het belangrijk om eerst te kijken naar de ondergrond. Om een betonlook te maken brengen we eerst een flexibele basislaag aan. Daaroverheen gaat een 'ruwe' laag, zodat de vloer niet te glad wordt. Daaroverheen komen verschillende afwerklagen.

Onderhoud

De coatings die gebruikt worden houden niet van agressieve schoonmaken middelen. U kunt het beste schoonmaken met zachte zeepmiddelen. Zorg dat u de vloer droog dept als er water op valt. Zet niet direct plantenpotten op de vloer. Door het water geven wordt de onderkant vaak vochtig en dit kan zelfs op de beste vloer waterkringen geven. Bij het tuincentrum koopt u mooie matten voor onder de potten!

Artboard Bad