Latex spuiten is snel en strak

Op zoek naar een mooi en egaal resultaat voor al uw muren en plafonds? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van latex spuiten, weten wij precies hoe wij voor u het gewenste resultaat kunnen behalen.

Muren met een grove structuur zijn met een roller lastig te rollen. Met de roller schilderen kost meer tijd en je verbruikt veel verf. 

Latex spuiten, is in vergelijking met een roller, veel sneller en het resultaat is ook veel strakker, omdat de latex muurverf met spuiten egaal en gelijkmatig wordt aangebracht. Het eindresultaat is na droging streeploos.

Gereedschap is het halve werk, wij werken met een Graco spuitmachine. Hierdoor kunnen wij een goede spuitkwaliteit garanderen!


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Voor meer informatie, prijzen en voorwaarden betreft het Latex spuiten, verwijzen wij u naar de contactpagina of Facebookpagina.

Ook kunt u bellen naar 06 - 38 000 730.

Latex spuiten is snel en strak
Plafond witten doe je met latex spuiten

Plafond witten doe je met latex spuiten

Het witten van een plafond gaat stukken sneller als wij hem voor u spuiten. Het resultaat is strak en egaal en kost veel minder tijd dan het witten met een stok.

Spachtelputz of spackspuitwerk?

Dat is inderdaad hetzelfde als latex spuiten. U kiest de naam, wij zorgen voor een strak resultaat, zonder rommel achter te laten. Wij werken altijd netjes en zorgvuldig.